Annonse3
Annonse3
Annonse3
Danmarks største leverandør af turistkort!
InfoKart

Turistkort over Ebeltoft 2015

KarrtypeTourist map – City map – Touristische Karte – Stadtplan, Ebeltoft 2015
Publiceret fredag, 29 maj, 2015 9:20 af | Kategori: Bykort

Ebeltoft ligger på Djursland i Østjylland og er hovedby på Mols. Byen er med sine 7.415 indbyggere i byområdet (2015) den største by i Syddjurs Kommune. Ebeltoft ligger i Ebeltoft Sogn og hører til Region Midtjylland. Ebeltoft ligger på vestsiden af halvøen Hasnæs, og er den eneste østjyske havneby med en vestvendt havn.

Ebeltoft en turistby, ikke mindst på grund af den gamle bindingsværks-bymidte.

Byen er formodentlig anlagt omkring år 1200 og er et af Danmarks største rejsemål  på grund af den gamle bydel og et farverigt butiks- og museumsliv (herunder bl.a. Farvergården, Fregatten Jylland og Glasmuseet), og den fordobler næsten sit indbyggertal i sommerferien. Nær byen ligger naturområdet Mols Bjerge med mange badestrande og sommerhuse i området.

Mols-Linien anløber byen med hurtigfærger til Sjællands Odde. Filmhøjskolen blev oprettet i 1993 på bakkerne nord for Ebeltoft med status af folkehøjskole. Forfatteren Troels Kløvedal har base i en lille by lidt uden for Ebeltoft.

De seneste år har Ebeltoft mistet mange arbejdspladser, og bygger nu hovedsageligt sin økonomi på turismen, hvilket også medfører, at der de seneste år er fokuseret mere på turismen i byen, og mange nye butikker er åbnet. Mange af Ebeltofts butikker er specialbutikker, som f.eks. livsstilsbutikker og et bolsjekogeri. Desuden finder man i og omkring byen Danmarks største koncentration af små studioglasværksteder.

bestille kort
Telefon
Samarbejdsaftaler med turistbureau
Telefon
Kort i stort format
Telefon
Vi tager alle ordrer af tryksager
Telefon
Spesialtegninger af bygninger eller byer
© Copyright på alle kart, IMAP AS 2001 - Norge Kartene kan ikke brukes uten tillatelse fra IMAP AS. Brutt på dette medfører straffeansvar. Design av Genc Media
RSS-feed